Älä valintasi Matter osaksi bonus kolikkopelit kierrosta?

Yksi näkökohta suomalaiset kolikkopelit netissä että pelaajat todella rakastavat nämä päivät ovat bonus kierroksia. Mikään lukituksen bonuskierros, sitten ryhdytty toisen näytön, jossa voit pelata enemmän suuria palkintoja eri peli. Mitä bonusgames jotka ovat käytettävissä, siellä oikeastaan mitään rajaa, mitä kolikkopelit valmistajat keksiä. Voisit olla Pirate avaamisesta aarre laatikoita yhdessä pelin bonuskierros, tai jäätelöä liikkeen omistaja Yritetään luoda täydellinen jäätelöannos toiseen.

Riippumatta siitä, mitä peli pelaat, jotkut ihmiset Haluatko tietää, jos ne truly’ll valvoa millään lähtö bonus kolikkopelit. Lisäksi kun olet poiminta Ne aarre arkkua paljastaa palkintojen Onko Random (RNG) Jo Päätä, olet voitti tai hävisi etukäteen?

kolikkopelit netissä

Kyllä ja Ei

Uskokaa tai älkää, valintasi on väliä bonus kierros. Esimerkiksi palkintosi todennäköisesti olemaan erilainen, jos nostat aarrearkku vasemmassa yläkulmassa yli yksi oikeassa alakulmassa. Joten ei, RNG ei ennalta minkälainen bonus kolikkopelit saat.

Kuitenkin, aivan kuten tärkein hedelmäpeli, bonuskierros on vain ohjelmoitu uhrata tietty määrä palkintoja. Esimerkiksi jos sinulla on mahdollisuus parantaa voittosi jopa 50x läpi yhden näistä kierrosta, peli on ehkä ohjelmoitu uhrata 10x kertoimen keskiarvo. Perustuu tekosi, saatat saada onnekas ja osui 50x kerrannaisvaikutuksia; mutta todennäköisemmin skenaario on, että etsit 10x tai vähemmän.

Taito Bonus kierrosta

Vaikka ne eivät ole yleistä, jotkut kolikkopelitnetissa.net tarjoavat bonus pelejä, joissa taito vaikuttaa lopputulokseen. Olitpa hirviö tuhoaa kaupungin sisällä määritetyn ajan, tai sotilas yrittävät ampua ulkomaalaisten käyttämällä taitava pelata ansaitset suuremman bonuksen.

Monet pitävät näitä taitojen pelejä bonuksen aalto tulevaisuudessa. Ja joissakin tapauksissa ne ovat jo erittäin suosittu kolikkopelit pelaajia. Kuitenkin, yleisimpien skenaario näinä päivinä on, että voit olla tekemisissä bonuskierroksia missä onni sääntöjen päivä. Ja monet pelaajat, tämä on vielä kunnossa.